Elektromos kerítések napelemes feszültségforrása

list Tovább: Cikkek Tovább: favorite Találat: 231

A Farmservice.hu elektromos kerítéseket kínál minden típusú forráshoz, mint például hálózati, elemes vagy napelemes.

A kiváló minőségű napelemek minden típusú elektromos kerítéshez alkalmasak. Minden kerítés prémium minőségű, az állattenyésztésben régóta használt. Az elektromos kerítések megvédhetik az állatokat a szökéstől, a vadállatoktól, ragadozóktól, de megvédhetik a földeket, szántóföldeket, szőlőültetvényeket, méhészeteket és terményeket is.
Ha süt a nap és megfelelően be van kapcsolva, a napelem árammal táplálja és feltölti a beépített elemet. Egyszerű telepítés, kapcsoló, beépített napelem. Tartalmaz egy rudat a föld feletti felszereléshez.
A napelem folyamatosan tölti az elemeket a fő legeltetési időszak alatt. Az akkumulátor bármikor feltölthető a 230 V-os hálózati csatlakozón keresztül. Használható 9 voltos száraz elemekhez 12 voltos tápegységgel. A napelemes egységhez tartozik egy horganyzott fém akkumulátortartó és a 12 V-os elemhez való közvetlen csatlakoztatáshoz szükséges csatlakozók. A napelemek hosszabb üzemidővel rendelkeznek a 12 V-os akkumulátoron, függetlenül a kerítés szigetelésétől, az egység teljesítményszintjétől, az akkumulátor állapotától és az időjárástól. Hosszabb akkumulátor élettartam a folyamatos töltésnek köszönhetően.


Elektromos kerítések:

  • Megfizethetőek, és karbantartási költségeik sokkal alacsonyabbak, mint a hagyományos kerítéseké.
  • Könnyen és gyorsan megépíthetőek.
  • Az állatállomány nagyon gyorsan hozzászokik az elektromos kerítésekhez. Nem fognak elszökni, és a vadállatok sem fognak betolakodni olyan területekre, ahová nem akarjuk őket.
  • Nem okoznak sérüléseket az állatoknak.
  • Az elektromos kerítés szíve az áramellátás. Ez rendszeres impulzusokat bocsát ki.
  • Az áramforrást az állat típusának megfelelően választjuk ki.
vasárnap hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat január február március április Lehet június július augusztus szeptember október november december

Új fiók regisztráció

Van már felhasználói fiókod?
írja be helyette VAGY Állítsd vissza a jelszavad