A legeltetési szezon a végéhez közeledik - de nem mindenki számára!

list Tovább: Cikkek Tovább: favorite Találat: 160

Sokak számára a hagyományos "Almabtrieb - a jószág lehajtása a legelőröl" jelzi, hogy az idei legeltetési szezon a végéhez közeledik.

De korántsem minden állattartó tér át a téli hónapokban a tisztán istálló-alapú tartásra - az egész éves legelőgazdálkodás egyre inkább előtérbe kerül. Milyen jó, hogy az AKO SunPower készülékek, mint minden elektromos kerítéskészülékünk, egész éves üzemeltetésre vannak tervezve. Még a több napig tartó rossz időjárási időszakokban is elég erős a beépített akkumulátor teljesítménye ahhoz, hogy a kerítést árammal lássa el. Ha aztán az őszi vagy téli napsütés megmutatja magát, a beépített napelemmodul azonnal feltölti az akkumulátort, és lehetővé teszi az alacsony karbantartási igényű működést. Ha télen nem használja AKO SunPower készülékét, az akkumulátort karbantartani kell: a téma kapcsán készült videónkban bemutatjuk, hogy ez milyen egyszerű és gyors!

<< Nézze meg videónkat!>>
vasárnap hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat január február március április Lehet június július augusztus szeptember október november december

Új fiók regisztráció

Van már felhasználói fiókod?
írja be helyette VAGY Állítsd vissza a jelszavad